Welkom bij de lekkerste online koffie winkel van Nederland

Klanten service

Bestellen bij Bicanero

Bestellen kan op twee manieren.

1. Door bij elke bestelling uw gegevens in te voeren en vervolgens uw order te plaatsen. Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestelling te maken en te verzenden. Ze worden niet bewaard.

2. Door een account aan te maken in de webwinkel van Bicanero. U voert uw gegevens slechts één keer in bij de registratie als nieuwe klant. Vervolgens kunt u met een login en password direct en snel inloggen in uw account. De volgende keer kunt u met uw login en password eenvoudig en snel bestellen. Bovendien kunt u dan uw bestelhistorie zien.

Uw bestelling wordt geleverd via Partí inkoop BV postbus 25300 3001 HH  Rotterdam, info@parti.nl

Veilig betalen


 Consumenten

U kunt uw bestelling bij Bicanero.nl betalen met iDEAL.

Grote Nederlandse banken zoals Postbank, ABN AMRO, Rabobank en SNS Bank ondersteunen iDEAL. Toegang tot internet­ bankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, met de specifieke beveiligings­methodes van de bank De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pinbetaling.

Ideal banken

 

Bedrijven

Als zakelijke klant kunt u betalen via iDEAL. Wij  kunnen, na beoordeling  een klantnummer voor u aan aanmaken waaronder u kunt bestellen. Tegelijk met uw bestelling ontvangt u dan uw factuur. Deze dient u binnen 8 dagen te voldoen. Een nieuwe bestelling wordt uitgeleverd als er geen sprake is van een betalingsachterstand.

 

Verzendkosten

Bij orderbedragen vanaf € 50,= betaalt u geen verzendkosten.

Voor het verzenden van een bestelling onder € 50,= brengen wij u verzendkosten in rekening.

Wij leveren niet buiten Nederland.

 

Levertijd

Indien u bestelt voor 14:00 uur, wordt uw bestelling DEZELFDE werkdag aangeboden bij TNT-parcel. U kunt uw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van TNT.

 

Retour zendingen

Producten kunnen binnen 7 werkdagen na levering worden geretourneerd onder vermelding van de reden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@parti.nl. U krijgt bericht naar welk adres u de producten kunt terugsturen. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening, tenzij anders is overeengekomen.

 

Uw gegevens

Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt. Al uw gegevens worden geregistreerd in het Partí B.V. gegevensbestand waarvan Partí eigenaar is. Het doel van deze registratie is om u te informeren en om u speciale aanbiedingen te doen. De registratie en het beheer van uw gegevens vinden plaats in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.